Strategická analýza podniku - Zayml, Michal; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2014)
Cílem diplomové práce je vypracovat strategickou analýzu konkrétního podniku se zaměřením na externí a interní analýzu a následně uvést doporučení pro budoucí vývoj podniku
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; konkurenční výhoda; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; competitive advantage; master's theses