Inovace ve firmě z pohledu zaměstnanců - Černá, Adéla; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zemenová, Jitka (2014)
Diplomová práce je zaměřena na inovace státního podniku Česká pošta z pohledu zaměstnanců. V teoretické části jsou definované základní pojmy jako inovace, druhy inovací, inovační proces, měření, hodnocení a financování inovací. Praktická část začíná stručnou charakteristikou České pošty, s. p. a jejích služeb. Dále rozebírá jednotlivé druhy inovací s pohledem zaměstnanců na řízení a význam inovací pro firmu
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: management inovací; poštovní zaměstnanci; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; innovation management; personnel of the postal services; master's theses