Analýza rozhodovacích procesů v dané firmě - Baštýřová, Jiřina (2014)
Práce se zabývá rozhodovacími procesy ve vybrané firmě a to konkrétně rozhodováním o dodávání náhradních dílů na sklad. V práci je nejprve uveden popis společnosti, která se rozhodovacím procesem zabývá. Tato část je následována teoretickou částí, ve které jsou uvedeny teoretické základy pro tento problém, jeho struktura a postupy řešení. Praktická část obsahuje popis průběhu řešení problému ve vybrané společnosti. To vše je zakončeno závěrečnou částí, která hodnotí, zdali jsou postupy řešení v souladu s teoretickými poznatky s případnými doporučeními určitých úprav zavedeného systému