Analýza rozhodovacích procesů v dané firmě - Baštýřová, Jiřina; Černý, Jan, 1935-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Brutovská, Anna (2014)
Práce se zabývá rozhodovacími procesy ve vybrané firmě a to konkrétně rozhodováním o dodávání náhradních dílů na sklad. V práci je nejprve uveden popis společnosti, která se rozhodovacím procesem zabývá. Tato část je následována teoretickou částí, ve které jsou uvedeny teoretické základy pro tento problém, jeho struktura a postupy řešení. Praktická část obsahuje popis průběhu řešení problému ve vybrané společnosti. To vše je zakončeno závěrečnou částí, která hodnotí, zdali jsou postupy řešení v souladu s teoretickými poznatky s případnými doporučeními určitých úprav zavedeného systému
Vedoucí práce: Jan Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: rozhodování; řízení zásob; dodavatelé; management [obor bakal. práce]; metoda 5S; bakalářské práce; decision making; inventory control; suppliers; bachelor's theses