Možnosti expanze tuzemské společnosti do zahraničí - Svobodová, Lucie; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tripes, Stanislav (2014)
Cílem diplomové práce je zhodnocení možností vstupu malého českého pivovaru na trh ve Velké Británii. Pro analýzu prostředí a situace ve Velké Británii je užita metoda 4C, která má za úkol prozkoumat trh Velké Británie z hlediska národních specifik, zákazníků, konkurence a nákladů. Na základě této analýzy poté zhodnotit, popřípadě doporučit expanzi pivovaru na britský trh
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; mezinárodní marketing; mezinárodní obchod; management [obor dipl. práce]; analýza 4C; diplomové práce; strategic planning; international marketing; international trade; master's theses