Založení zdravotnického rehabilitačního centra - Červená, Aneta; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jankůj, Miroslav (2014)
Cílem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení nového zdravotnického rehabilitačního centra v Plzni, a to na základě teoretických poznatků především z oblasti strategického managementu, projektového managementu a finančního řízení podniku. Navržený podnikatelský plán vychází z provedených dílčích analýz
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; projektový management; podnikatelské projekty; zdravotnická zařízení; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; project management; business planning; health facilities; master's theses