Zhodnocení finanční situace Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. - Tichá, Veronika (2014)
Cílem diplomové práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. metodami finanční analýzy. Finanční situace bude zhodnocena za čtyřleté období. Výsledky provedené analýzy budou použity k odvětvovému srovnání. V diplomové práci bude také aplikován výpočet ekonomické přidané hodnoty