Zhodnocení finanční situace Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. - Tichá, Veronika; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Janů, Petra (2014)
Cílem diplomové práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. metodami finanční analýzy. Finanční situace bude zhodnocena za čtyřleté období. Výsledky provedené analýzy budou použity k odvětvovému srovnání. V diplomové práci bude také aplikován výpočet ekonomické přidané hodnoty
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: finance podniku; finanční analýza; knoflíkářství; srovnávací metody; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business finance; financial analysis; button making; comparative methods; master's theses