Porovnejte vývojová prostředí NetBeans × Eclipse × IntelliJ IDEA - Gazárek, Roman; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Šlajchrt, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním vývojových prostředí NetBeans, Eclipse a IntelliJ IDEA. Cílem je seznámit čtenáře s koncepcemi porovnávaných produktů tak, aby si udělal lepší představu o tom, co tato vývojová prostředí uživatelům nabízejí a v čem se jednotlivé koncepty liší. Závěrem práce jsou uvedena doporučení pro různé skupiny uživatelů, na jaká kritéria se při výběru zaměřit a k jakému prostředí se přiklonit.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses