Finanční analýza firmy GRAFOBAL BOHEMIA, s.r.o. - Zámečníková, Renata; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozáková, Petra (2014)
Diplomová práce "Finanční analýza firmy Grafobal Bohemia s. r. o." se zabývá hodnocením finanční situace pomocí standardních postupů. V teoretické části práce je popsán metodologický základ, elementární a vyšší metody finanční analýzy. Druhá část práce je věnována praktické stránce. Vybrané metody finanční analýzy jsou aplikovány na společnost a výsledky analýz jsou porovnány s průměrnými hodnotami v odvětví. Následuje shrnutí a vyhodnocení zjištěných údajů
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: finanční analýza; finanční management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; financial management; master's theses