Komparácia trendov v oblasti získavania a výberu zamestnancov - Veliká, Zuzana (2014)
Diplomová práca sa zaoberá porovnávaním trendov v oblasti získavania a výberu zamestnancov. Cieľom práce je poukázať na neustále sa meniace nástroje a kanály využívané pri nábore zamestnancov. Práca je rozdelená do dvoch hlavných častí, na teoretickú a praktickú časť. Teoretická časť obecne popisuje personálnu prácu a obsadzovanie voľných pracovných miest. Praktická časť sa už priamo zaoberá porovnávaním trendov v oblasti získavania a výberu zamestnancov. Konkrétne porovnáva minulé a súčasné trendy, s poskytnutím prehľadu možných budúcich trendov.