Komparácia trendov v oblasti získavania a výberu zamestnancov - Veliká, Zuzana; Němec, Otakar; Bušina, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práca sa zaoberá porovnávaním trendov v oblasti získavania a výberu zamestnancov. Cieľom práce je poukázať na neustále sa meniace nástroje a kanály využívané pri nábore zamestnancov. Práca je rozdelená do dvoch hlavných častí, na teoretickú a praktickú časť. Teoretická časť obecne popisuje personálnu prácu a obsadzovanie voľných pracovných miest. Praktická časť sa už priamo zaoberá porovnávaním trendov v oblasti získavania a výberu zamestnancov. Konkrétne porovnáva minulé a súčasné trendy, s poskytnutím prehľadu možných budúcich trendov.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses