Firemní dobrovolnictví a jeho aplikace v českém prostředí - Raizerová, Martina; Plášková, Alena, 1949-; Halasová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce se zaměřuje na konkrétní oblast společenské odpovědnosti firem a to na firemní dobrovolnictví. Ukazuje a vzájemně porovnává příklady projektů firemního dobrovolnictví realizovaných v českém prostředí a hledá možnosti jeho dalšího rozvoje. Dále se do větší hloubky věnuje firemnímu dobrovolnictví ve společnosti ABB Česká republika. Práce vychází z vlastních pracovních zkušeností v této společnosti. Cílem této práce je sledování programů firemního dobrovolnictví a jejich porovnání s ostatními firmami na českém trhu, motivace firem a zaměstnanců pro tyto aktivity, nalezení správných komunikačních kanálů pro dobrovolné aktivity a na základě zjištěných informací nalezení nových možností firemního dobrovolnictví.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses