Analýza úrovně procesu Business Continuity Management a návrh nápravných opatření v nadnárodní firmě - Vaněk, Jiří; Říhová, Zora, 1948-; Dvořák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práce se zabývá problematikou podnikového procesu Business Continuity Management (BCM). Jsou zde zohledněny trendy Informačních technologií a vysvětlena podstata BCM. Cílem práce je zvýšení úrovně procesu v soukromé nadnárodní společnosti. Pro zjištění aktuálního stavu je použita analýza zralosti procesu podle rámce Cobit. Dále jsou zohledněny normativní a právní aspekty s přihlédnutím na požadavky ma-nagementu firmy a nákladovou efektivnost. Pro řešení nedostatků zjištěných analýzou jsou navržena nápravná opatření.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses