Ocenění společnosti Blatenská ryba, spol. s r.o. - Bláhová, Jana; Sieber, Patrik, 1977-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se věnuje tématu oceňování podniku. Cílem práce je stanovení hodnoty společnosti Blatenská ryba, spol. s r.o. pro vlastníky. Práce se dělí na dvě části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsán nezbytný metodologický aparát a následně je aplikován v praktické části. V rámci ocenění podniku je představena strategická analýza a finanční analýza, které identifikují kritické faktory, jež by mohly ovlivnit hodnotu vybrané společnosti. Poté jsou prognózovány generátory hodnoty a sestaven finanční plán. Pro ocenění Blatenské ryby, spol. s r.o. byla zvolena metoda diskontovaných volných peněžních toků pro vlastníky a věřitele (FCFF).
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses