Přínosy Cloud Computingu v CRM - Bobek, Pavel; Bruckner, Tomáš, 1974-; Palovská, Helena, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá přínosy cloud computingu pro CRM. Hlavním cílem práce je zhodnocení modelu cloud computingu a jeho přínosy pro systémy CRM, dále určení nároků na cloudové řešení CRM pro obchodní společnost. První kapitola se zabývá charakteristikou systémů CRM. Druhá kapitola shrnuje vlastnosti a možnosti využití modelu cloud computingu. Třetí, kapitola popisuje požadavky na systém CRM s využitím modelu cloud computingu pro obchodní společnost zabývající se zprostředkováním finančních produktů. Poslední, čtvrtá kapitola, shrnuje přínosy cloud computingu v systémech CRM.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses