SEO analýza vybraného webu - Lysý, Vojtěch; Sova, Martin; Řezníček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem této bakalářské práce bylo popsat vybrané oblasti problematiky optimalizace pro vyhledávače, popsat životní cyklus webové stránky a uplatnit ho na konkrétním projektu a analyzovat vytvořené stránky na základě on-page faktorů. Cílů bylo dosaženo popsáním SEO technik, které se při optimalizaci využívají, a jejich následného aplikování při tvorbě webové stránky. Dále byl popsán životní cyklus stránky, který byl rozdělen do čtyř fází -- analýza a koncept, design, implementace a spuštění a měření. Posledním cílem, který patří do praktické části bakalářské práce, bylo analyzování on-page faktorů vytvořeného webu za použití vybraných analytických nástrojů. Práce by mohla být použita jako návod pro webmastery, kteří chtějí tvořit kvalitní a optimalizovaný web.
Vedoucí práce: Martin Sova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses