Řízení kurzového rizika v České republice na příkladu exportéra služeb - Hlaváčková, Kateřina (2014)
Předmětem této práce je kurzové riziko v České republice. Práce poskytuje teoretický přehled problematiky kurzového rizika, popis situace na tuzemském bankovním trhu a nabídky největších bankovních subjektů a konečně analýzu kurzového rizika ve středně velkém podniku, který je exportérem služeb.