Řízení kurzového rizika v České republice na příkladu exportéra služeb - Hlaváčková, Kateřina; Bolotov, Ilya; Melcher, Ota; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předmětem této práce je kurzové riziko v České republice. Práce poskytuje teoretický přehled problematiky kurzového rizika, popis situace na tuzemském bankovním trhu a nabídky největších bankovních subjektů a konečně analýzu kurzového rizika ve středně velkém podniku, který je exportérem služeb.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses