Vliv reklamy na spotřebitele - Vnoučková, Monika; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2014)
Cílem bakalářská práce "Vliv reklamy na spotřebitele" je získat povědomí o předvolebních prezidentských kampaních. A to z hlediska ovlivňování mínění občanů České republiky během předvolebního období a také z pohledu marketingových odborníků. V práci jsou rozepsané způsoby propagace a komunikační mix. Následně je popsán postup při tvorbě reklamní kampaně
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: reklamní kampaně; volební kampaň; prezidentské volby; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; advertising campaigns; election campaign; presidential elections; bachelor's theses