Úloha agentury CzechTrade při vstupu českých subjektů na polský trh - Adamec, Tomáš; Müllerová, Františka, 1948-; Suchanek, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Účelem práce je popsat proces vstupu českého podnikatelského subjektu na polský trh za pomocí agentury CzechTrade. V rámci práce je popsán proces spolupráce mezi zahraniční kanceláří agentury, centrály a klientem během plnění zakázky. První kapitola nabízí analýzu podnikatelského prostředí v Polsku se zaměřením na ekonomickou, legislativní a politickou situaci v zemi. Ve druhé kapitole je stručně popsán vývoj agentury na podporu exportu CzechTrade a představeny nejdůležitější nabízené služby agentury. Třetí kapitola poskytuje teoretický základ pro popis konkrétního řešení zakázky vypracovávané agenturou. V závěrečné kapitole je analyzován průběh plnění dvou reálných zakázek, na kterých zadávající firmy spolupracovali s agenturou CzechTrade.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses