Marketingová strategie muzea umění / případová studie Vila a sbírka Panza - Petránková, Zuzana; Tyslová, Irena; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem diplomové práce Marketingová strategie muzea umění je syntéza základních teoretických podkladů z oblasti arts marketingu a tvorby marketingové strategie muzea umění, doplněná o konkrétní analýzu a návrh nové marketingové strategie muzea Vila a sbírka Panza na severu Itálie. Cílem práce je nejen vytvoření obecně aplikovatelného teoretického základu pro tvorbu či redesign marketingové strategie muzea, ale především jeho aplikace na konkrétním příkladě, disponující reálným potenciálem využití v praxi. Teoretická část práce je vytvořena na základě syntézy dostupné literatury, naopak část praktická čerpá zejména z osobního pozorování a dotazování autorky práce z pozice stážistky Vily a sbírky Panza.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses