Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců ve vybrané organizaci - Janečková, Soňa; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stankovský, Jakub (2014)
Cílem této bakalářské práce je shrnout teoretická východiska pracovní spokojenosti zaměstnanců a následně zjistit pracovní spokojenost zaměstnanců ve společnosti Krásl spol. s r. o. V praktické části je pak problematika zkoumána a analyzována podle faktorů, které pracovní spokojenost ovlivňují. V návaznosti na výsledky dotazníkového šetření ve společnosti byla navržena opatření, která by mohla pomoci pracovní spokojenost zlepšit
Vedoucí práce: Helena Řepová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: zaměstnanci; motivace; pracovní spokojenost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; employees; motivation (psychology); job satisfaction; bachelor's theses