Ekonomika mezinárodních běžeckých sportovních akcí v České republice - Češka, Pavel; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Zhodnocení ekonomické situace společnosti Prague International Marathon, s.r.o. představuje základní cíl této diplomové práce. Jedná se především o aplikaci metod a nástrojů finanční analýzy spolu s rozborem příjmů a nákladů společnosti, které mají posoudit její ekonomické zdraví. Tento rozbor představuje především horizontální a vertikální analýzy aktiv a pasiv spolu s poměrovými ukazateli. Dále se diplomová práce zabývá ekonomickou analýzou výnosů a nákladů. Posledním úkolem je vypracování analýzy ekonomického dopadu pořádání běžeckých akcí v České republice a její následné srovnání s akcemi podobného typu v Německu, konkrétně pak v Berlíně.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses