Anylýza postavení vybraného stravovacího zařízení na trhu pohostinských služeb - Ilinskaya, Ekaterina (2014)
Cílem teto práce je zpracování analýzy postavení americké restaurace Jáma na trhu pohostinských služeb v Praze, zaměřených na americkou kuchyni. Podle požadavku majitele v analýze porovnány nezávislé restaurace a americké řetězce fungující na pražském trhu. Na základě provedené analýzy navrženy možné změny na zlepšení a zajištění výhodné pozice na trhu.