Anylýza postavení vybraného stravovacího zařízení na trhu pohostinských služeb - Ilinskaya, Ekaterina; Mlejnková, Lena; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem teto práce je zpracování analýzy postavení americké restaurace Jáma na trhu pohostinských služeb v Praze, zaměřených na americkou kuchyni. Podle požadavku majitele v analýze porovnány nezávislé restaurace a americké řetězce fungující na pražském trhu. Na základě provedené analýzy navrženy možné změny na zlepšení a zajištění výhodné pozice na trhu.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses