Specifika ekonomiky Nizozemska a jeho vazby na Evropskou unii - Nováková, Barbora; Čajka, Radek, 1983-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce Specifika ekonomiky Nizozemska a jeho vazby na Evropskou unii popisuje charakteristické prvky nizozemské ekonomiky a to prostřednictvím přiblížení stavu makroekonomických ukazatelů se zaměřením na nejdůležitější oblasti hospodářství a poté zejména soustředěním se na trend a vývoj v oblasti přímých zahraničních investic a zahraničního obchodu se zvláštním důrazem na vztahy s Evropskou unií a Českou republikou. V práci je vyzdvihována vyspělost a pokrokovost země a její nezastupitelná role jak v rámci Evropské unie, tak v celosvětovém kontextu.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses