CzechInvest a jeho projekt CzechAccelerator 2011 - 2014 - Šušková, Jana (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o státní agentuře CzechInvest se zaměřením na její projekt CzechAccelerator 2011 - 2014. Tento program napomáhá začínajícím malým a středním podnikům prorazit v zahraničí prostřednictvím zajištění dočasného pobytu v technologických inkubátorech. Zde mohou zúčastněné firmy dále rozvíjet své podnikatelské schopnosti, aktivně hledat investory či poznávat zdejší trh. Cílem této práce je nastínění hlavních činností agentury CzechInvest a popis projektu CzechAccelerator se závěrečným zhodnocením jeho úspěšnosti dvěma vybranými účastníky.