CzechInvest a jeho projekt CzechAccelerator 2011 - 2014 - Šušková, Jana; Čajka, Radek, 1983-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o státní agentuře CzechInvest se zaměřením na její projekt CzechAccelerator 2011 - 2014. Tento program napomáhá začínajícím malým a středním podnikům prorazit v zahraničí prostřednictvím zajištění dočasného pobytu v technologických inkubátorech. Zde mohou zúčastněné firmy dále rozvíjet své podnikatelské schopnosti, aktivně hledat investory či poznávat zdejší trh. Cílem této práce je nastínění hlavních činností agentury CzechInvest a popis projektu CzechAccelerator se závěrečným zhodnocením jeho úspěšnosti dvěma vybranými účastníky.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses