Marketingová strategie Ski areálu Rokytnice nad Jizerou - Votočková, Pavlína (2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení stávající marketingové strategie Skiareálu Rokytnice nad Jizerou. Na základě výsledků dosažených analýzou makroekonomických oblastí identifikuji hrozby, které na podnik působí z vnějšího prostředí. Zhodnocení mikroekonomického prostředí vychází z analýz konkurence a návštěvnosti. V dalších kapitolách se zabývám marketingovým mixem a SWOT analýzou podniku. V závěru bakalářské práce jsou uvedeny mé návrhy a doporučení, které by mělo středisko v budoucnu implementovat za účelem zvýšení návštěvnosti a atraktivnosti střediska.