Marketingová strategie Ski areálu Rokytnice nad Jizerou - Votočková, Pavlína; Halík, Jaroslav, 1961-; Malý, Josef, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení stávající marketingové strategie Skiareálu Rokytnice nad Jizerou. Na základě výsledků dosažených analýzou makroekonomických oblastí identifikuji hrozby, které na podnik působí z vnějšího prostředí. Zhodnocení mikroekonomického prostředí vychází z analýz konkurence a návštěvnosti. V dalších kapitolách se zabývám marketingovým mixem a SWOT analýzou podniku. V závěru bakalářské práce jsou uvedeny mé návrhy a doporučení, které by mělo středisko v budoucnu implementovat za účelem zvýšení návštěvnosti a atraktivnosti střediska.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses