Platební bilance Německa - Hudcová, Adéla; Jiránková, Martina, 1967-; Střecha, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu vývoje platební bilance Spolkové republiky Německo v letech 1999-2012. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část a obsahuje tři kapitoly. V první kapitole je platební bilance a vnější ekonomická rovnováha charakterizována obecně. Druhá kapitola se zabývá vývojem platební bilance Německa, který je analyzován na základě vývoje jejích jednotlivých účtů v průběhu sledovaného období. Třetí kapitola se věnuje posouzení vnější ekonomické rovnováhy Spolkové republiky prostřednictvím jednotlivých sald platební bilance, celkové investiční pozice země a zahraniční zadluženosti.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses