Kombinovaná přeprava v podmínkách společnosti PELMI s.r.o. - Kuncová, Andrea; Novák, Radek, 1960-; Mádl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce je rozdělena na dvě části. První teoretická část vymezuje základní pojmy týkající se kombinované přepravy a její současné trendy a podporující projekty. Dále je zaměřena na evropskou strukturu dopravních sítí s důrazem na silniční a železniční přepravu. V druhé praktické části se autorka ve spolupráci se společností PELMI, s.r.o. zaměřuje na analýzu současné situace kombinované přepravy a cenové porovnání přímé silniční a kombinované přepravy námořních kontejnerů. Závěrem je vyhodnocení a definování podmínek, kdy se vyplatí/nevyplatí přesunout silniční přepravu námořních kontejnerů na kontinentální kombinovanou přepravu se zapojením železnice.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses