Řízení pohledávek VELKOOBCHOD HEVA, spol. s r.o. - Rodová, Kateřina; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bouc, František (2014)
Tématem této bakalářské práce je řízení pohledávek společnosti VELKOOBCHOD HEVA, spol. s r.o. V teoretické části budou pohledávky vymezeny z právního, účetního, daňového a finančního hlediska. Dále bude popsána úvěrová politika, její jednotlivé kroky, zajišťovací instrumenty a způsoby vymáhání pohledávek. V praktické části bude představena společnost VELKOOBCHOD HEVA a její způsob řízení a vymáhání pohledávek. Nakonec bude analyzován stav a struktura pohledávek společnosti za roky 2008 - 2012
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: pohledávky; vymáhání pohledávek; úvěry; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; receivables; debt collection; credit; bachelor's theses