Zakladatelský plán Steakhouse K&K - Rappová, Kateřina (2014)
Cílem této bakalářské práce je zpracování zakladatelského projektu pro nově zakládanou restauraci- steakhouse. Práce je rozdělena do dvou částí, části teoretické a části praktické. První část, tedy teoretická se zabývá základními pojmy, které se týkají podnikatelského plánu a projektového managementu. V části druhé, praktické je sestaven projekt týkající se založení steakhousu. Součástí praktické části bakalářské práce bude také zpracování kompetencí, financí, či doby trvání jednotlivých sounáležitostí a úkonů. V práci bude zhodnoceno, zda je projekt realizovatelný a zdali má šanci na úspěch