Zakladatelský plán Steakhouse K&K - Rappová, Kateřina; Tužová, Julie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Notovná, Tereza (2014)
Cílem této bakalářské práce je zpracování zakladatelského projektu pro nově zakládanou restauraci- steakhouse. Práce je rozdělena do dvou částí, části teoretické a části praktické. První část, tedy teoretická se zabývá základními pojmy, které se týkají podnikatelského plánu a projektového managementu. V části druhé, praktické je sestaven projekt týkající se založení steakhousu. Součástí praktické části bakalářské práce bude také zpracování kompetencí, financí, či doby trvání jednotlivých sounáležitostí a úkonů. V práci bude zhodnoceno, zda je projekt realizovatelný a zdali má šanci na úspěch
Vedoucí práce: Julie Tužová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: projektový management; podnikatelské projekty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; business planning; bachelor's theses