Podnikatelský plán společnosti Hafra, s.r.o. - Pelikánová, Hana (2014)
Bakalářská práce zachycuje podobu nového myšlení v zakládání nového podniku. Bakalářská práce tedy pojednává o založení podniku na základě odkoupení již fungující části podniku jiného. Toto téma bakalářské práce je nosné především pro generační výměnu podnikatelů v České republice