Podnikatelský plán společnosti Hafra, s.r.o. - Pelikánová, Hana; Tužová, Julie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří (2014)
Bakalářská práce zachycuje podobu nového myšlení v zakládání nového podniku. Bakalářská práce tedy pojednává o založení podniku na základě odkoupení již fungující části podniku jiného. Toto téma bakalářské práce je nosné především pro generační výměnu podnikatelů v České republice
Vedoucí práce: Julie Tužová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: podnikatelské projekty; finanční plánování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; financial planning; bachelor's theses