Možnosti využítí interaktivní tabule v ekonomickém vzdělávání - Čejková, Lenka; Krpálková-Krelová, Katarína; Masaříková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi využití interaktivní tabule v ekonomickém vzdělávání na prvním stupni základní školy. V teoretické části přibližuje tuto moderní didaktickou techniku. Zaměřuje se na její využití, výhody a nevýhody a na problematiku nákupu interaktivní tabule. Poslední kapitola teoretické části pojednává o problematice finanční gramotnosti na prvním stupni základní školy. Praktická část se zaměřuje na tvorbu výukového materiálu pro různé druhy interaktivních tabulí. Cílem této části bakalářské práce je porovnat jednotlivé interaktivní tabule a programy určené k tvorbě výukových materiálů.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses