ERP řešení v podnikové praxi - Kupka, Tomáš; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zelená, Veronika (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o tématu ERP systémů, které jsou součástí vyššího celku, podnikové informatiky neboli informačního systému. Odpovídá na otázky podstaty a zařazení ERP řešení v rámci informačního systému, jeho klasifikace z několika pohledů, historického vývoje, tržní dostupnosti a produktového spektra ERP trhu a metod řízení. Mimo jiné se zabývá ostatními nástavbovými a přídavnými moduly ERP. Všechny tyto teoretické poznatky jsou aplikovány a porovnány s konkrétním reálným ERP systémem
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: podnikové informační systémy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; management information systems; bachelor's theses