Porovnání postavení Norska a Finska v mezinárodním obchodě - Dvořák, Jakub; Čajka, Radek, 1983-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce analyzuje postavení Norska a Finska v mezinárodním obchodě a poskytuje jejich následnou komparaci. V rámci rozdělení na obchod se zbožím a službami je prostor věnován historickému vývoji, reakcím ekonomik na světovou finanční krizi a jejich současné pozici. Porovnáním teritoriálních i komoditních struktur zahraničního obchodu a jejich zdůvodněním práce vymezuje pozice obou zemí na globálním trhu.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses