Logistická regrese v manažerském rozhodování - Marková, Agáta (2014)
Tato práce na téma "Logistická regrese v manažerském rozhodování" má za cíl představit tento statistický nástroj, srozumitelně vysvětlit jeho hlavní principy a předpoklady a dále uvést příklady možného využití v různých oborech. V praktické části bude ukázána aplikace logistické regrese na reálná data zabývající se poptávkou po semestrálních pobytech v zahraničí. Bude zde zmapováno použití logistické regrese od sběru dat až po konečnou interpretaci a doporučení pro podporu manažerského rozhodnutí