Logistická regrese v manažerském rozhodování - Marková, Agáta; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bína, Vladislav, 1979- (2014)
Tato práce na téma "Logistická regrese v manažerském rozhodování" má za cíl představit tento statistický nástroj, srozumitelně vysvětlit jeho hlavní principy a předpoklady a dále uvést příklady možného využití v různých oborech. V praktické části bude ukázána aplikace logistické regrese na reálná data zabývající se poptávkou po semestrálních pobytech v zahraničí. Bude zde zmapováno použití logistické regrese od sběru dat až po konečnou interpretaci a doporučení pro podporu manažerského rozhodnutí
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: rozhodování; logistika (management); regresní modely; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision making; business logistics; regression models; bachelor's theses