Vplyv prítomnosti celebrity v reklame na rozhodovanie spotrebiteľa - Kočárová, Katarína; Průša, Přemysl, 1980-; Sedlacky, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Hlavným cieľom bakalárskej práce je objasnenie veľkosti vplyvu celebrity, propagujúcej produkty alebo služby, na rozhodovací proces spotrebiteľa. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. Teoretická časť práce pojednáva o teoretických východiskách spojených so spotrebným chovaním, komunikáciou so zákazníkom, reklamou ako takou a referenčnými skupinami. Táto časť je je ukončená kapitolou, ktorá rozoberá nosný pojem práce, ktorým je celebrita. Praktická časť je upriamená na zistenie všeobecného vplyvu, ktorý má výskyt celebrity v reklamnom spote na spotrebné chovanie a taktiež na vyhodnotenie efektívnosti konkrétnych reklamných kampaní odvysielaných na území Českej a Slovenskej republiky.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses