Loajalita zákazníků ke značce Apple - Petlach, Radim (2014)
Téma bakalářské práce zní "Loajalita zákazníků ke značce Apple". Cílem práce je zjistit, zda a do jaké míry jsou zákazníci společnosti Apple loajální a zda jsou se svými produkty spokojeni. Dále jsou zjišťovány rozdíly ve vnímání značky mezi uživateli a neuživateli produktů Apple. V teoretické části je čtenář seznámen s pojmy související s loajalitou. Pozornost je také kladena na zákazníka. Praktická část je věnována představení společnosti, produtovému portfoliu a zejména pak vlastnímu dotazníkovému šetření, jeho vyhodnocení a návrhům na zlepšení situace.