Loajalita zákazníků ke značce Apple - Petlach, Radim; Cimler, Petr, 1956-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Téma bakalářské práce zní "Loajalita zákazníků ke značce Apple". Cílem práce je zjistit, zda a do jaké míry jsou zákazníci společnosti Apple loajální a zda jsou se svými produkty spokojeni. Dále jsou zjišťovány rozdíly ve vnímání značky mezi uživateli a neuživateli produktů Apple. V teoretické části je čtenář seznámen s pojmy související s loajalitou. Pozornost je také kladena na zákazníka. Praktická část je věnována představení společnosti, produtovému portfoliu a zejména pak vlastnímu dotazníkovému šetření, jeho vyhodnocení a návrhům na zlepšení situace.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses