Fundamentální analýza společnosti Gazprom - Guzev, Nikita (2014)
Obsahem této bakalářské práce je investiční analýza akcií společnosti Gazprom a.s.. Teoretická část práce zahrnuje základní metody fundamentální analýzy akcií, které zkoumají faktory, jež nejvíce ovlivňují akciový kurz. V praktických částech práce jsem postupně provedl globální, odvětvovou i fundamentální analýzu jednotlivých titulů. Také jsem použil několik základních technických indikátorů pro analýzu budoucího vývoje kurzu akcií společnosti Gazprom a.s. Na základě porovnání zjištěné vnitřní hodnoty, aktuálního tržního kurzu a výsledku technické analýzy jsem stanovil výsledné investiční doporučení v závěru bakalářské práce.