Fundamentální analýza společnosti Gazprom - Guzev, Nikita; Veselá, Jitka; Leová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Obsahem této bakalářské práce je investiční analýza akcií společnosti Gazprom a.s.. Teoretická část práce zahrnuje základní metody fundamentální analýzy akcií, které zkoumají faktory, jež nejvíce ovlivňují akciový kurz. V praktických částech práce jsem postupně provedl globální, odvětvovou i fundamentální analýzu jednotlivých titulů. Také jsem použil několik základních technických indikátorů pro analýzu budoucího vývoje kurzu akcií společnosti Gazprom a.s. Na základě porovnání zjištěné vnitřní hodnoty, aktuálního tržního kurzu a výsledku technické analýzy jsem stanovil výsledné investiční doporučení v závěru bakalářské práce.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses