Informační design a jeho aplikace v kulturní statistice v ČR - Kubíčková, Jana Ada; Kubaš, Mario, 1981-; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Práce se zabývá použitím grafického designu pro prezentaci kulturních statistik. Cílem práce je navrhnout použití grafického designu (designu dat) v prezentaci výstupů kulturní statistiky ČR. První část práce je věnovaná definici používaných termínů, především pak vymezení kategorie informačního designu, jeho historickému vývoji, společenskému a psychologickému opodstatnění. Ve druhé části práce je nejprve zhodnocen současný stav prezentace výstupů kulturní statistiky a dále navrženo zpracování těchto výstupů s použitím grafického designu (designu dat).
Vedoucí práce: Mario Kubaš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses