Analýza spokojenosti návštěvníků Moravského krasu - Veselá, Michaela (2014)
Práce se týká průzkumu spokojenosti návštěvníků Moravského krasu a to v oblastech jeskyní, ubytování, stravování a v oblasti přírody. Na základě analýzy výsledků budou vyvozena vhodná doporučení pro subjekty poskytující služby v této oblasti a pro subjekty vykonávající její správu. Výsledky průzkumu budou poskytnuty přímo Správě jeskyní Moravského krasu